Saltar al contenido

TERÀPIA DE SONS: KIRTAN I GONG

  • por
terapiabañodegong-sonidoyvibración-calmamental-meditación

La curació a través del so és una de les més antigues formes de sanació practicada per la humanitat. 

Tot el que hi ha al nostre voltant és energia vibrant en una determinada freqüència i aquesta vibració és captada per les nostres cèlules influint en les nostres emocions, pensaments i sentiments i determinant les nostres accions i actituds. 

 

Els beneficis que ens aporta una sessió de gong i kirtan (cantada de mantres) són nombrosos i potents. Ens indueix a parar, aquietar-nos calmant la nostra ment, rebaixant els nivells d’estrés, i relaxant el nostre sistema nerviós submergint-nos en una sensació de benestar físic, mental i emocional. Alliberem emocions, augmentem i canalitzem l’energia vital. Aquest estat de calma permet que els òrgans i les cèlules es reparin i es reforci el sistema inmunològic.

A nivell mental reactiva les funcions cerebrals equilibrant els dos hemisferis del cervell, millora la creativitat i la capacitat de concentració aportant claretat mental. A nivell emocional allibera tensions i bloquejos i equilibra tot el teu cos energètic. 

T’agradaria viure aquesta experiència revitalitzant i restauradora?

Deixa el teu comentari.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Responsable: Carme Badia Layola
Finalidad: La finalidad de la recogida y tratamiento de los datos personales que te solicito es para gestionar la solicitud que realizas en este blog.
Legitimación: Tu consentimiento explícito de que quieres recibir esta información
Destinatarios: Los datos que me facilitas están en mi servidor de web y email OVH y en los servidores de Google Drive, todos ellos que cumplen con la RGPD
Derechos: Podrás ejercer tus derechos de acceso, rectificación, limitación y suprimir los datos en info@karmaiogainstitut.com así como el derecho a presentar una reclamación ante una autoridad de control.